auto interieur reinigen producten

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar dof voor je huis? Wij polijsten je auto net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je audi weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na zoveel jaar buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen zorgen, in specialisten handen komt ie er als gloednieuw uit te zien. Voor de fraaiste uitslag zullen we de bovenste laag weer als van ouds maken. Met alleen de betere producten voorhanden en de meeste liefde leveren we jouw Bmw weer af. Wil je een paar foto's bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze website. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai glimmende bolide voor je appartement waar je graag naar kijkt.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutels en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt jammer genoeg niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Al die krasjes maken de kleur ook glansloos, het ziet er niet uit. Om je Kia dan weer compleet zonder steenaanslag te maken kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je Audi weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die sprankelende kleuren van een auto? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de laklaag. Dat wordt gedaan met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw bolide kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat moet ik me bij glas-coating inbeelden? Nou het is een toegevoegde beveiligde laag over je momentele lak heen welke enkele jaren blijft werken. Alvorens de nano-coating kan worden aangebracht behoort de auto een schone en gladde lak te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een schone bolide naar je werk kan.

Wil je het interieur van je auto laten vernieuwen zodat deze weer als nieuw is? Niks van het auto interieur ontgaat aan onze toewijding, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waarom je je interieur wilt laten reinigen? Na een aantal maanden is het interieur lang niet zo fris meer als in het begin. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. En weet je nog hoe zalig het interieur rook toen je je Mercedes net nieuw had gekocht? Wij verhullen de minder plezierige geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer zalig ruikt.

Om je Jeep compleet van buiten en binnenkant schoon te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Vanzelf sprekend kan je ook pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er moet gebeuren. Je kan bij ons elke kant op, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We zouden het geweldig vinden als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je buren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Graag tot ziens.

Schaam je je bijna als je gaat parkeren? Laat je vierwieler door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je kia geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na veel buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen probleem, in liefhebbende handen komt alles weer goed. Voor het mooiste uitslag zullen we de bovenste laag weer als nieuw maken. Ons personeel is altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven hun ziel en zaligheid. Wil je enkele afbeeldingen zien van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite.
In volle pas komen bekende op je af om te vragen of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent klinken, je rijd naar de verjaardag van je dochter en spontaan heb je allemaal krasjes opgelopen door fijne steentjes. Zoveel kleine krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Al die krassen maken de kleur ook wazig, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krasjes in je vierwieler af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die gekomen zijn van je sleutels, een paar struiken of grind weer honderd procent verdwenen. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een auto? Dat je een promotie folder aan het lezen bent en zoiets hebt van dat is wel erg begeerlijk? Met onze glascoating service gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij glascoating voorstellen? Nou het is een toegevoegde beschermende laag over je bestaande laklaag heen welke meerdere jaren blijft bestaan. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst helemaal gepoetst moet zijn wilt de glas-coating werken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere viezigheid van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een schone Ford boodschappen kan doen.

Ook de binnenzijde van je vierwieler kunnen we geheel zuiveren zodat je weer met een lekker gevoel de bolide in stapt. Wij maken werk van het gehele auto interieur, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten reinigen? Na een aantal maanden is de binnenkant lang niet zo fris meer als toen je het kocht. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een vies auto interieur. De lederen stoelen komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw aangeschafte Mazda aangenaam geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Alle nieuwe geuren die het interieur rijk is halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bedrijfswagen honderd procent van buiten en binnenkant schoon te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend kan je ook pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Het is allemaal mogelijk bij ons, alle auto's en bestelwagens die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We zouden het geweldig vinden als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je vader. Door het hele website land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef ons een kans, we bieden je het beste.

Report this wiki page